UW E-MAIL,
ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR!

e-mailhosting

U heeft uw domeinnaam geregistreerd, maar u heeft geen website nodig. Natuurlijk wilt u wel e-mail kunnen versturen vanuit uw eigen domeinnaam. Hiervoor heeft u diskruimte nodig op een computer/server die dag en nacht verbonden is met het internet en waar u e-mailadressen op kunt aanmaken en beheren.

Altijd en overal toegang tot je e-mail.

Spam- en Virusfilter

Hier kunnen we kort over zijn, standaard spam- en virusfiltering is altijd gratis inbegrepen!

De langere versie:
Bij al onze pakketten is een spam- en virusfilter inbegrepen. Zo kunt u per e-mailaccount instellen of u gebruik wilt maken van het virusfilter. En voor het spamfilter kunt u zelfs de gevoeligheid instellen en opgeven wat er moet gebeuren als het systeem een bericht als spam heeft geclassificeerd.

Onze e-mailhosting

Als u E-mailhosting bij uwHostingwinkel afneemt bent u er van verzekerd dat er alles aan gedaan wordt om ervoor te zorgen dat uw e-mail bereikbaar is. Wij weten hoe belangrijk e-mail is, daarom doen we niet alleen alles om de beschikbaarheid te kunnen garanderen, maar krijgt u ook de beschikking over een controlpanel waarmee u zelf eenvoudig uw e-mail kunt beheren. Naast het aanmaken en verwijderen van e-mailaccounts, of instellen van het spam- en virusfilter, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van webmail, POP(s) of IMAP(s) op uw laptop, tablet of smartphone.

Wil je naast e-mail ook een website?
Kies dan voor webhosting!

De e-mailhostingpakketten

Bij uwHostingwinkel kunt u kiezen uit drie verschillende pakketten. Omdat wij van eenvoud houden is ervoor gekozen om de pakketten slechts op 3 punten te van elkaar te laten verschillen:

  1. Diskruimte: de hoeveelheid diskruimte welke u tot uw beschikking heeft om e-mail op te slaan. Als u gebruik gaat maken van IMAP is dit een erg belangrijk onderdeel, want daarbij blijft de e-mail altijd op de server staan, daardoor heeft u dus zowel op je altijd al uw e-mail op uw computer, smartphone en tablet.
  2. E-mail accounts: een e-mailaccount is een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord waarmee uw e-mail opgehaald kan worden. Vaak is er één e-mailadres gekoppeld aan zo’n e-mailaccount. Als u wilt kunt u meerdere adressen (aliassen) koppelen aan één account.
  3. Mailinglist: Een verzendlijst is een manier om een e-mailbericht naar meerdere ontvangers tegelijk te versturen. Verzendlijsten worden vaak gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven en voor het organiseren van discussieforums.
 
modsec
centos
kvm
ubuntu
parallels