Wat is CloudFlare?

CloudFlare is een dienst waarmee uw website sneller en veiliger wordt. Gemiddeld is een website die gebruik maakt van CloudFlare 2x zo snel, gebruikt 60% minder bandbreedte en is significant veiliger.

Verhoog de snelheid en veiligheid van uw website

Deze tekst is afkomstig van CloudFlare als toelichting op hun dienstverlening. Dankzij CloudFlare kan iedere website dezelfde snelheid en beveiliging genieten als de internet giganten, zonder het bijbehorende budget.

UwHostingwinkel is een professional hosting partner van CloudFlare, een internet performance en beveiligingsbedrijf. In het kort is het motto van CloudFlare eenvoudig: “Wij maken iedere website twee keer zo snel en beveiligen hem tegen een breed scala aan bedreigingen”.

Vandaag de dag maken honderdduizenden websites – van persoonlijke blogs tot websites van de Fortune 500 bedrijven tot landelijke overheden – gebruik van CloudFlare om hun websites sneller en veiliger te maken. Met ruim 65miljard page views, meer dan Amazon, Wikipedia, Twitter, Zynga, AOL, Apple, Bing, Ebay, PayPal en Instagram bij elkaar, gaat ruim 25% van al het internet verkeer door het netwerk van CloudFlare.

CloudFlare Netwerk overzicht

CloudFlare is ontworpen om een hoogwaardig platform als dat van uwHostingwinkel nog beter te maken.

Zodra u uw website aanmeld bij CloudFlare wordt het verkeer naar uw website gerouteerd naar het dichtstbijzijnde datacentrum. Wereldwijd zijn onze 24 datacentrums strategisch verdeeld.

Wanneer uw verkeer door een van deze datacentrums gaat, wordt op een intelligente manier bepaald welke delen van de website statisch en dynamisch zijn. De statische delen worden voor een beperkte periode, meestal minder dan 2 uur, opgeslagen op onze servers voordat er wordt gecontroleerd of de files zijn ge-update. Door de statische delen van uw website dichter naar uw bezoeker te verplaatsen, wordt de performance van uw website aanzienlijk verbeterd.

Door deze slimme manier van caching verbruikt u minder bandbreedte en wordt de load op de servers verminderd waardoor uw website of applicatie sneller en efficiënter draait. Gemiddeld zien CloudFlare gebruikers een daling van 60% in dataverkeer en een daling in requests naar de servers van maar liefst 65%. Dit heeft tot gevolg dat de laadtijd van uw website met ruim 50% afneemt, waardoor uw bezoekers vaker terugkomen.

Uitgebreide website beveiliging

Algemene internet beveiliging (Broad web security)
In 2011 heeft CloudFlare een 700% toename van het aantal Distributed Denial of Service Attacks (DDoS) op het internet opgemerkt. (zie onderstaande grafiek). De brede bescherming van CloudFlare beschermt websites, waardoor deze groei in DDoS aanvallen tegen wordt gaan.

CloudFlare beschermt uw website tegen een groot aantal gevaren waaronder DDoS, hacking of spamposts via uw blog of content formulier. Het systeem wordt alsmaar beter, naar mate er meer websites onderdeel uitmaken van de CloudFlare community.

Bij CloudFlare hebben wij slechts één doel en dat is het stoppen van aanvallen op websites. En gezien onze grootte en de miljarden aanvallen die wij jaarlijks zien en afweren zijn we goed op weg om dat ambitieuze doel te bereiken voor de websites die onderdeel uitmaken van het CloudFlare netwerk.

Aanmelden 

Iedere website kan gebruik maken van CloudFlare, ongeacht het platform waar de website op draait. Door nauwe samenwerking met uwHostingwinkel kan uw website met slechts “1 klik” worden aangemeld bij CloudFlare. Hiervoor logt u in op uw vertrouwde Plesk Controlpanel en kiest u binnen het gewenste domein onder applicaties voor CloudFlare!

De dienst die u via uwHostingwinkel kunt gebruiken is gratis. Voor webmasters die gebruik willen maken van geavanceerde mogelijkheden van CloudFlare is er een Professionele dienst voor slechts $20 per maand. Exta functionaliteiten zijn onder andere SSL, een volledige web applicatie firewall.

Wij zijn trots dat er dagelijks meer dan 1000 websites zich aanmelden bij de CloudFlare community, waaronder enkele van de grootste op het internet. Als u op zoekt bent naar een snellere, veiligere website dan is uwHostingwinkel de juiste eerste stap. De volgende stap is u aanmelden bij CloudFlare.

 
parallels
modsec
centos
ubuntu
kvm