Betaalbare en supersnelle Magento Hosting

Met ons aantrekkelijke Magento Starters Pakket!

 
nieuwste_technologie
hoger_in_google
verhoog_conversies

Supersnel

Door gebruik te maken van slimme caching technieken zoals Redis reageert jouw webshop supersnel, en dat merk je! Zowel je bezoekers als jijzelf zullen versteld staan.

Overtuig jezelf en probeer het ons Magento platform zonder verplichtingen nu twee maanden helemaal gratis!

Developer Tools

Wij begrijpen als geen ander dat je bepaalde tools nodig hebt om je shop makkelijk te kunnen beheren. Zo worden al onze machines standaard voorzien van o.a. GIT, PHPMyAdmin, Modman, Magerun en SSH toegang.

Mis je iets? Laat het weten en wij installeren het voor je!

Flexibel

Doordat je een eigen VPS hebt kunnen we op jouw omgeving de modules installeren die JIJ nodig hebt. Ook kunnen we de machine natuurlijk finetunen zodat jouw shop optimaal presteert.

En natuurlijk kun je altijd eenvoudig upgraden naar een groter pakket!

Nu tijdelijk de eerste 2 maanden gratis!

Bestel vandaag nog een Magento Hosting Starter pakket en overtuig jezelf.

Magento Hosting “STARTER”

Als startende webshop eigenaar wil je natuurlijk dat je Webshop razendsnel is. Je productaanbod is met max 2500 producten “beperkt” en omdat je nog niet helemaal zeker bent hoe goed dit alles gaat lopen kun je niet iedere maand honderden euro’s missen voor de hosting van je webshop.
Zodra blijkt dat de zaken goed gaan en je gaat groeien wil je wel dat je webshop eenvoudig mee kan groeien, want dure en lastige migraties heb je natuurlijk helemaal geen zin in.

Wij begrijpen dit als geen ander en bieden daarom een betaalbare oplossing: Magento Hosting “Starter”. Bij Magento Hosting  “Starter” krijg je een dedicated VPS tot je beschikking, dat wil zeggen een eigen virtuele server die volledig door ons beheert wordt. Wij installeren en monitoren je VPS, maar zorgen er ook voor dat het OS altijd voorzien is van de laatste security updates. Zodat jij je volledig kunt richten op je webshop en je klanten.

Zodra je meer resources nodig hebt omdat je aanbod is uitgebreid of je meer bezoekers krijgt, kunnen wij je eenvoudig, zonder lastige en dure migraties upgraden naar een groter pakket met meer resources.

Makkelijk en zorgeloos, dat is Magento Starter van uwHostingwinkel!

 • Geschikt voor Magento 2.0

  Of je nu Magento v1.9 of v2.0 wilt draaien, de keuze is helemaal aan jou!

 • 99,9% Uptime garantie!

  Een webshop die niet beschikbaar is genereert natuurlijk geen omzet. Daarom garanderen wij een uptime van je shop van maar liefst 99,9%.

 • Dagelijkse backups!

  Om er zeker van te zijn dat je data veilig is maken wij dagelijks een backup van je database en bestanden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om deze frequentie op te hogen, vraag naar de mogelijkheden.

 •  

   STARTER


  1 SHOP
 • 2x CPU
 • 4GB RAM
 • 15GB SSD
 • 1TB Dataverkeer
 • APACHE
 • 128MB REDIS CACHE
 • PHP-FPM / HHVM
 • 1 WEBSHOP
 • €75,-

  per maand
 • Facturatie per maand
  Eénmalige setup €150,-

  Geschikt voor
  +/- 2.500 producten
  tot 4.000 bezoekers

REDIS

Redis is een in-memory caching tool.
Door gebruik te maken van een caching tool hoeft de webserver niet ieder verzoek opnieuw te verwerken maar kan de data uit de cache worden opgevraagd.

Wanneer je Redis gebruikt voor het wegschrijven van je cache dan wordt deze data (in tegenstelling tot bv Memcache) in het geheugen opgeslagen en niet op disk. Wat je website nog sneller maakt. De hoeveelheid beschikbare geheugen bepaalt hoeveel pagina’s/sessies je kunt opslaan.

APACHE of NGINX

Apache enNginx zijn beide webserver bedoelt om de verzoeken van je bezoekers te verwerken. De overstap van Apache naar Nginx maakt een trage website niet in eens bijzonder snel, de bottleneck is vrijwel altijd de verwerking van PHP en niet de webserver.

Waarom dan toch kiezen voor Nginx?

Als je véél concurrent bezoekers op je webshop hebt. Of als je meer geheugen vrij wilt maken voor andere processen zoals bv MySQL. Dan kan Nginx je winst, in de zin van bechikbare resources, opleveren.

BACKUPS

Wij maken iedere nacht systeembackups waarmee een complete omgeving in zijn geheel teruggezet kan worden.

Soms wil je iets “proberen” en zelf even een backup kunnen maken of een bestand kunnen restoren. Met onze backup add-on maak je via een webinterface eenvoudig zelf een backup van je bestande en database.  Ook kun je afzonderlijke bestanden terugplaatsen of een database in zijn geheel terugzetten. Daarnaast wordt er van je backups iedere 4uur een kopie gemaakt naar een offsite locatie zodat je data altijd veilig is.

STARTER / PREMIUM

Voor een kleine/beginnende webshop met grote plannen hebben wij een shared Magento platform. Hierbij krijg je een eigen dedicated server. Voor je Database en Redis-caching hebben wij een omgeving gebouwd welke je deelt.

Dankzij deze “gedeelde” setup kunnen we de webserver en PHP volledig naar jou wensen/eisen afstemmen en tegen lage kosten. Zodra je webshop groter wordt kun je eenvoudig doorgroeien naar een van onze Dedicated Magento Server oplossingen.

 
parallels
modsec
centos
ubuntu
kvm