uw maatpak(ket)

De hostingpakketten van uwHostingwinkel zijn samengesteld om aan úw wensen te voldoen!
Toch kan het gebeuren dat u uit uw pakket gegroeid bent, omdat uw fotoalbum wel heel snel groeit met die nieuwe camera. Of u wilt naast WordPress ook wel eens met Joomla, osCommerce of Magento aan de slag. Dan is het natuurlijk mogelijk om te upgraden naar een groter pakket, waarbij u meteen meer van alles krijgt, maar het zou natuurlijk veel mooier zijn als u enkel datgeen kon afnemen wat u te kort komt, bijvoorbeeld diskruimte of een losse database.

Om aan die behoefte te voldoen hebben wij de zogenaamde Addon Modules in het leven geroepen. U betaalt dan enkel voor de module die u afneemt en dus niet voor een upgrade naar het volgende pakket.

Type uitbreidingPrijs per jaarOverige info
Extra diskruimte€25,-De diskruimte van uw hostingpakket kunt u uitbreiden met diskruimte in blokken van 500MB. U kunt deze diskruimte gebruiken zoals u wilt, dus voor de foto’s van uw website voor uw e-mail of een combinatie.
Extra website€25,-U heeft nog genoeg diskruimte en heeft een idee voor een nieuwe website. Dankzij deze module kunt u binnen uw bestaande abonnement een of meerdere extra websites plaatsen.
Extra MySQL database€25,-Ook altijd al eens Joomla!, osCommerce en/of een ander pakket willen testen, zonder dat uw productie website hier last van ondervind? Dat kan eenvoudig met een extra MySQL database, op die manier kunt u de data van uw live website gescheiden houden van uw test-omgeving.
Extra e-mail account€25,-Extra e-mail accounts om zo meer mensen vanuit uw domeinnaam te kunnen laten e-mailen. U kunt uitbreiden in blokken van 25 stuks.
SSL Certificaatvanaf €45,-meer info..

SPELREGELS

Er zijn slechts twee spelregels bij het gebruik van de addon modules:

  1. De modules worden per jaar vooruit gefactureerd en zijn niet tussentijds opzegbaar.
  2. Dezelfde module kan meerdere keren worden afgenomen, met een maximum van de bijbehorende specificatie van het opvolgende abonnement.
    Bij het BUDGET hosting abonnement kunt u dus maximaal diskruimte uitbreiden tot 2.5GB (de inbegrepen van het BASIC abonnement)

 
parallels
modsec
centos
kvm
ubuntu